Totalkoti 126m²

Tässä pohjassa on loputtomasti mahdollisuuksia muokata tilojen käyttötarkoituksia erilaisten tarpeiden mukaisesti.

Joustavaa tilaa jokaiseen tarpeeseen

Tässä pohjassa on loputtomasti mahdollisuuksia muokata tilojen käyttötarkoituksia erilaisten tarpeiden mukaisesti. Tilat taipuvat niin asuin- kuin työkäyttöön.

Mikä tahansa kolmesta eteiseen yhteydessä olevista huoneista voisi olla työtilasi. Eteisessä on kätevästi myös oma wc-tila mahdollisesti asiakaskäyttöön. Pohjassa olevan vaatehuoneen tilalle on helppo muokata toinen erillinen wc-huone. Jos työt eivät mielestäsi kuulu kotiin, kaksi erillistä vessaa voidaan jakaa vaikka perheen lasten ja aikuisten kesken.

 

Takkatulen lämpöä

Kodin yhteiset tilat ovat yhtenäinen kokonaisuus, josta on luonteva käynti takapihalle. Koko perheen yhdessäoloon suunniteltu saarekekeittiö on kodin lämpöinen sydän. Lisää lämpöä ja tunnelmaa luo keskeiselle paikalle sijoitettu takka.

 

Ylellistä rentoutumista

Kodin kaikki makuuhuoneet ovat erillään yhteisistä oleskelutiloista. Mahtavan kokoinen päämakuuhuone on ylellinen vetäytymispaikka päivän kiireiden vastapainoksi. Sen yhteyteen on mahdollista saada myös oma vaatehuone, pesuhuone tai wc-tila pohjaa muokkaamalla.

Ominaisuudet

4h+k+khh+s

Ota yhteyttä