Totalkoti 130m²

Tämä talo on rakkaudentunnustus yhteisille ruokahetkille. Upeaan avokeittiöön mahtuu kaikki, mitä kotikokki voi ikinä toivoa.

Keittiö on kodin sydän

Tämä talo on rakkaudentunnustus yhteisille ruokahetkille. Upeaan avokeittiöön mahtuu kaikki, mitä kotikokki voi ikinä toivoa. Yhteys pöytäseurueeseen on välitön käytännöllisen, mutta näyttävän saarekkeen ansiosta. Ruokailutilaan mahtuu tarvittaessa isompikin pöytä vaikka koko suvun juhlia varten.

 

Yleisten ja yksityisten tilojen täydellinen liitto

Keittiöstä on yhteys kaikkiin talon muihin huoneisiin sekä katetulle terassille. Olohuonekin vaikuttaa ihan omalta huoneeltaan, vaikka se on avoin muihin yhteisiin tiloihin. Olohuoneessa saa nauttia rauhallisesta tunnelmasta takkatulen loimussa.

 

Arjesta juhlaa

Upean keittiön tunnelma jatkuu väljissä makuuhuoneissa. Päämakuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone, joka taipuu myös tyylikkääksi pukeutumistilaksi.

Käytännöllistä säilytystilaa löytyy myös eteisen yhteydestä. Reiluun vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen jäävät arkiset vaatteet ja varusteet ja sisääntulo pysyy vapaana ja siistinä.

Ominaisuudet

3h+k+khh+s+vh

Ota yhteyttä