Paritalo, 96m², Jyrinkylä, Liperi

229 000
4h, k, s, khh, ak, var

Paritalo | 4h, k, s, khh, ak, var

Nuotiopolku 3A, Ylämylly, Liperi

Ennakkomarkkinoinnissa lisää paritaloasuntoja suositulle Jyrinkylän alueelle! Jyrinkylässä mm. koulu, päiväkoti, urheiluhalli, urheilukenttä ja upeat ulkoilumahdollisuudet ovat aivan äärellään. Ylämyllyn liikekeskus palvelee 2 kilometrin päässä ja uusi yläkoulu kirjastoineen on lähes vieressä.

Tässä näyttävässä ja tasokkailla materiaaleilla toteutettavassa kodissa on tarkkaan harkitut ja tehokkaat tilaratkaisut, jotka muuntautuvat elämäntilanteen mukaan moniin eri tarpeisiin. Keittiö ja olohuone on nykyaikaisesti yhtä suurta, avaraa tilaa ja olohuoneen suurista lattiaan saakka ulottuvista ikkunoista näkymä aukeaa tontin rajalta alkavaan puistoalueeseen. Musta julkisivu antaa talolle tyylikkään ilmeen. Asunnon kaikissa tiloissa on lattialämmitys. Takka ja jäähdytyksellä varustettu poistoilmalämpöpumppu pitävät kodin asumiskulut hyvin kohtuullisina.

Ennakkovaraajana pääset räätälöimään tästä itsellesi oman näköisen kodin, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja kalustevalintoihin. Kohde on mahdollista toteuttaa urakkasopimuksella, jolloin ostaja säästää varainsiirtoverossa. Kuvat ovat vastaavista rakentamistamme asunnoista, eivätkä täysin vastaa myytävää kohdetta.

Lisätiedot ja esittely:
Henri Ikonen
0505742627

Ota yhteyttä

Tutustu kohteeseen Etuovi.comissa

Etuovi.com