Omakotitalo, 111,5m², Lehmo, Kontiolahti

299 000€
5h, k, khh, s, ak, var

Omakotitalo | 5h, k, khh, s, ak, var

Valtelankaari 2, Lehmo, Kontiolahti

ENNAKKOMARKKINOINNISSA kysytylle Lehmon alueelle rakennettava neljän makuuhuoneen omakotitalo. Tämän näyttävän ja tasokkailla materiaaleilla toteutettavan omakotitalon rakentaminen alkaa viimeistään syksyllä 2022.

Tontti sijaitsee aivan Lehmon palveluiden äärellä. Muutaman sadan metrin päähän rakennetaan parhaillaan uutta yläkoulua ja päiväkoti sijaitsee aivan naapurissa. Lehmon muutkin palvelut ulkoilumaastoineen ovat kaikki alle 2 km säteellä. Matkaa Joensuun torillekin tulee vain noin 6km.

Tässä kodissa on suuren kodin tilaratkaisut! Pohjaratkaisussa on erityisesti otettu huomioon lapsiperheiden muuttuvat tarpeet: sisäänkäynnin yhteydessä olevan arkieteisen läpi pääsee kätevästi kodinhoitohuoneeseen ja pesutilat wc-tiloineen sijaitsevat päämakuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen välissä. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat nykyaikaisesti yhtenäistä tilaa ja korotettu sisäkatto antaa ennestään lisää avaruutta ja tilan tuntua. Tehokkaasti hyödynnetyt neliöt takaavat sen, ettet maksa turhasta ja asuinkustannuksetkin pysyvät maltillisina.

Ennakkovaraajana pääset räätälöimään tästä itsellesi oman näköisen kodin, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja kalustevalintoihin. Kohde on mahdollista toteuttaa urakkasopimuksella, jolloin ostaja säästää varainsiirtoverossa.

Kuvat ovat visualisoituja, eivätkä täysin vastaa materiaaleiltaan kohteen vakiosisältöä - pyydä tarkempi sisältölistaus. Pohjakuva on suuntaa-antava, eikä ole mittakaavassa. 

Ota yhteyttä

Tutustu kohteeseen Etuovi.comissa

Etuovi.com