Totalkoti 93m²

Tehokkaasti käytetyt neliöt ovat tiedostavan valinta. Totalkoti 93 on koti niille perheille, joissa yhteinen aika on elämisen keskiössä.

Kun kodissa on kaikki tarvittava, mutta ei mitään ylimääräistä

Totalkoti 93 on koti niille perheille, joissa yhteinen aika on elämisen keskiössä. Kun leikit leikitään vanhempien kanssa tai jo aikuistuneet lapset tarvitsevat enää vain vierashuonetta.

 

Tässä mallissa panostetaan yhteisiin tiloihin

Asuinhuoneet on sijoitettu talon toiselle pitkälle seinälle, jolloin yhteiset tilat ovat kätevästi yhteydessä toisiinsa. Ulkonäkymästä saadaan kaikki irti, kun olohuoneen ja ruokailutilan isot, valoisat ikkunat ovat kohti yksityisempää pihaa. Tunnelmallisesta takasta voi yhtälailla nauttia olohuoneen sohvalla, ruokaillessa tai keittiössä touhutessa.

Yhteisistä tiloista on kaksi uloskäyntiä takapihan terassille. Toimiva ratkaisu innokkaalle ulkona kokkaajalle ja pitkän kaavan mukaan saunojalle.

 

Omasta tilasta tinkimättä

Maltillisen kokoiset makuuhuoneet säästävät neliöissä, mutta fiksusti sijoitettua säilytystilaa löytyy silti jokaisesta. Omaan huoneeseen on hyvä raivata leikit päivän päätteeksi ja vetäytyä rauhoittumaan mukavan yhdessä vietetyn ajan jälkeen.

Ominaisuudet

3h+k+khh+s

Ota yhteyttä